retourzendingen en reclamaties


liever retourneren, dat kan...

Voorwaarden

 

Ben je niet blij met je aankoop dan is retourneren is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en eigen risico. Ik raad je dan ook aan je pakketje met een track & trace code te verzenden. SKATTEJAKT is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen.

 

Retouren die binnenkomen 14 dagen van ontvangst van je bestelling, worden niet geaccepteerd. SKATTEJAKT behoudt zich dan het recht voor verzendkosten in rekening te brengen voor het terugsturen van de bestelling. 

 

Vanzelfsprekend moeten geretourneerde artikelen ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd zijn en waar mogelijk in originele verpakking terug worden gestuurd.

 

Artikelen uit de SALE kunnen worden geruild of geretourneerd maar artikelen uit de STOCK SALE kunnen NIET worden geruild of geretourneerd. 

 

 

Terugbetaling

 

Als ik je aankoop, binnen de gestelde termijn en voorwaarden, retour heb ontvangen, zal ik het bedrag zo snel mogelijk aan je terugstorten.

 

 

Beschadigde artikelen

 

Eventuele gebreken dienen per mail binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling gemotiveerd te worden gemeld. Een artikel wordt geclassificeerd als kapot of beschadigd als het artikel bij ontvangst kapot of beschadigd is.

 

Problemen, die ontstaan door gebruik van het artikel, zoals losse stiksels en naden, scheuren in de stof, ritsen, knopen of drukkers, worden niet aangenomen als klacht. 

 

Indien is aangetoond dat het artikel niet voldoet zal indien mogelijk het artikel worden vervangen door een nieuw artikel en mocht dit niet realiseerbaar zijn, zal SKATTEJAKT het aankoopbedrag van het desbetreffende artikel terug aan je overmaken.