28. mei 2020
Met de juiste voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus kan je toch op je gemak komen winkelen. Meer informatie hierover kan je vinden onder het kopje CORONA.
18. maart 2020
Ter bescherming van mijn familie en klanten is de fysieke winkel voorlopig alleen geopend op afspraak. Het goede nieuws is dat de webshop open blijft en ik mijn best zal doen je te blijven inspireren via social media en mijn website. We're in this together, liefs Rosemarijn

news · 21. februari 2020
Prachtige nieuwe tassen bij SKATTEJAKT van ontwerpster Ellen Truijen. Nu in de winkel en online!
05. december 2019
Ontvang 30% korting op geselecteerde items uit de Autumn/Winter collectie van 2019! Vanaf woensdag 4 december bij SKATTEJAKT shop + online vanaf zaterdag 7 december.

news · 29. oktober 2019
Nieuw bij SKATTEJAKT het organische en duurzame beautylabel (M)anasi 7 uit Stockholm. Opgericht door voormalig professioneel make-up artist Susanne Manasi.
11. oktober 2019
In verband met de herfstvakantie is de winkel 16, 17 en 18 oktober gesloten. De webshop is vanzelfsprekend gewoon open.

news · 06. augustus 2019
Nieuwe PRE-FALL collectie hangt weer in de winkel met zoals je kan zien prachtige warme kleuren. Na een heerlijke zomervakantie is SKATTEJAKT shop weer open. En dat is ook weer fijn met al dat moois om me heen.
news · 04. juli 2019
Nieuw bij SKATTEJAKT zijn de heerlijke parfums van het Franse label BON PARFUMEUR! De unisex geuren zijn gecreëerd voor verschillende momenten en stemmingen en geloof mij, ze zijn echt heerlijk. Ik heb 4 geuren voor je geselecteerd, dus kom gauw eens langs om ze uit te proberen. On-line bestellen kan natuurlijk ook.

news · 27. juni 2019
De eerste items uit de Herfst/Winter collectie van Humanoid zijn binnen. Vrouwelijk, tijdloos maar soms ook met een luxueuze twist.